Het nieuwe verwarmen
our heating solution for the world of tomorrow
 

Onze missie

Wij zien het als onze missie om een omvangrijke bescherming van de natuur te bewerkstelligen door het gebruik van een eenvoudig toepasbare en zeer energiezuinige HF-infraroodverwarming. 

Het milieu is ook zeker gediend wanneer u gebruik maakt Maxxinno producten. De levensduur van Maxxinno verwarming bedraagt namelijk maar liefst 25 jaar bij onderhoudsvrij gebruik! Na deze periode zijn de producten geheel te modificeren en/of te recyclen. 

Door als bedrijf duurzaam te denken en te werken, werken wij mee aan een betere, schonere en mooiere wereld. Zodat onze kinderen en kleinkinderen en de generaties daarna er nog vele jaren en onder het grootste genot van kunnen genieten. Een beter milieu begint namelijk echt bij jezelf.

Mocht ook u duurzaamheid voor uw kinderen, kleinkinderen en het milieu net zo belangrijk vinden als wij neem dan een uitbreid kijkje op onze site of neem contact op voor een afspraak. 

Infraroodpanelen het nieuwe verwarmen.

Maxxinno, een accumulerende HF- infrarood hoofdverwarming, volledig gecertificeerd en uitsluitend met hoogwaardige en volledig recyclebare materialen samengesteld.

Wenst een meer uitgebreide informatie over onze revolutionaire en uniek producten, kijk dan ook eens op onze bedrijfswebsite www.maxxinno.nl of iHeatpanel.nl

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info